ЕКИП

ЕКИП

learn with fun

www.kursovi-diplomni.com  

LearN WitH FuN – Официален блог на образователен център и школа за частни уроци и онлайн обучение LearN WitH FuN (Лърн Уитфън). В него може да намерите различни теми относно дейността на образователния център, както и редица допълнителни занимания, тестове и упражнения. Всички материали за подготовката на учениците са качени на сайта безплатно и достъпът до тях не е ограничен. 

Какво представлява LearN WitH FuN?

Това е образователен център, в който се провежда индивидуално и групово обучение. В него два пъти седмично се води усилена подготовка по БЕЛ от 1-ви до  7-ми клас. Заниманията са по 90 минути, от които 30 минути теоретична част, а останалите 60 включват различни игри, чрез които да се затвърди изученото. По време на всеки един урок се използват интерактивни методи, които да спомогнат по-лесното усвояване на материала.

Колко ще струва?

Цената се определя в зависимост от формата на обучение – индивидуална или групова. Колкото повече часове бъдат заявени, толкова по-ниска е и самата цена. Предлага се и онлайн форма на обучение, която също е индивидуална и/или групова. Конкретните цени могат да бъдат намерени във формата за записване.  Образователният център е подходящ за всички деца, които са от от 1-ви до  7-ми клас

Какво можем да намерим на сайта?

На сайта системно ще бъде качвана информация, както и форми за подготовка и самоподготовка за матурите, която да дава възможност за реална самооценка на постигнатото до момента. Подробности можете да научите във всеки един момент, използвайки дадените форми за контакти. Оставаме на разположение на Вашите въпроси. Да учим с лекота, докато се забавляваме.

Форма за записване може да намерите тук.