LearN WitH FuN Пловдив

УЧЕНИЦИ

Скъпи ученици!

Омръзнало ли ви е да учите уроци, изпълнени с хиляди правила, условия, неразбираеми думи и мъчителни упражнения след тях? Колко от вас се отегчават, защото това, което учите някак си ви се струва далечно и най-малкото безинтересно и го правите само, защото трябва. Сега ще ви задам и друг въпрос.

Обичате ли да играете, да се забавлявате, да споделяте различни неща с приятелите и любимите си хора, било то навън, от компютъра или от телефона?

Какво ще кажете тези скучни уроци и правла да ги учите, докато играете? Сигурно си мислите, че е невъзможно. Но това въобще не е така. Нека ви покажа.

Занеет ли че товбра, кяоот е нпиаанас в схитево и в няе се ирзаязтва чвустав на длъбкоа сръбк и рзачоравоиаен, се нчиара егляие.

Това е интересна информация, която научихте, докато четете един напълно объркан текст. Можете ли и вие да създадете такъв текст? Опитайте и го споделете във форума.

Искате ли, да се учите с усмивка и да се подготвите за матурите след 7-ми клас, докато се забавлявате и играете така, както го направихте сега? Заповядайте в школата ,,LearN WitH FuN.

 

За кого е подходяща школата?

Образователният център е подходящ за всички деца, които са от от 1-ви до  7-ми клас.

  

Каква е целта на школата?

Моята лична цел е да провокирам любовта ви към ученето и жаждата за нови знания. Да учим с лекота, докато се забавляваме.

По всяко време можете да ме потърсите на посочения телефон – с удоволствие ще отговоря на всичките ви въпроси.

www.kursovi-diplomni.com

Заповядайте при нас за една успешна подготовка ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА!