LearN WitH FuN Пловдив

РОДИТЕЛИ

Родители

Скъпи родители!

Нека за малко се спрем и помислим за нашите деца. Когато чуете думата детство, с какво я асоциирате? Може би с игри, забавления, веселие. Но дали точно така изглежда детството на съвременните деца? Дори и на нашите. Повечето са вглъбени в телефоните, компютрите и са ангажирани с хиляди задачи, затрупани са с непосилни уроци, домашни, допълнителни занимания, а игрите остават на заден план. Какво ще кажете, ако може децата ви, докато играят и да учат? Звучи ви невъзможно? Не бих казала. Вижте защо.

 

Какво ме накара да създам образователния център?

Когато за пръв път влезнах в училище, се бях наслушала колко невъзпитано, некадърно, мързеливо и арогантно е днешното поколение. Това не ме притесни по никакъв начин. Реших, да се уверя в това лично и да опровергая масовите изказвания. За съжаление и с очите си видях негативното отношение към децата. Искате ли да ви кажа с какви деца се срещнах? С деца, които гледат с изпълнени с любопитство погледи, деца, които искат да опознаят света, които искат да научат нещо, които те изследват и искат от теб това, което можеш да им дадеш. А какво можех и какво още мога да им дам? На първо място това е уважение, любов, разбиране, знание, приятелство и наставление – всичко, от което всеки човек има нужда, а най-много те. Затова и стартирам този проект. Затова искам да ви направя част от него. Затова ще се стремя да уча децата ви, докато играем и се забавляваме.

 

През какво минах и минавам, за да реализирам тази идея? Отказах се от работата си, за да бъда с тях, за да мога да им дам това, което заслужават и това, от което системата ги лишава.

РОДИТЕЛИ

Може би веднага ще се появят въпроси от вида на толкова ли искрено може да звучи всичко, когато живеем в комерсиален свят? Наистина ли децата ни могат, да се забавляват, докато учат, колко ли скъпо ще струва всичко това? Ще отговоря както на тези въпроси, така и на всички, които вие ми зададете.

 

 

Какво представлява LearN WitH FuN?

Това е образователен център, в който се провежда индивидуално и групово обучение. В него два пъти седмично се води усилена подготовка по БЕЛ от 1-ви до  7-ми клас. Заниманията са по 90 минути, от които 30 минути теоретична част, а останалите 60 включват различни игри, чрез които да се затвърди изученото. По време на всеки един урок се използват интерактивни методи, които да спомогнат по-лесното усвояване на материала.

 

Колко ще струва?

Цената се определя в зависимост от формата на обучение – индивидуална или групова. Колкото повече часове бъдат заявени, толкова по-ниска е и самата цена. Предлага се и онлайн форма на обучение, която също е индивидуална и/или групова. Конкретните цени могат да бъдат намерени във формата за записване. 

 

За кого е подходяща школата?

Образователният център е подходящ за всички деца, които са от от 1-ви до  7-ми клас.

 

 

Каква е целта на школата?

Моята лична цел е да провокирам любовта на децата към ученето и жаждата за нови знания. Да учат с лекота, докато се забавляват.

По всяко време можете да ме потърсите на посочения телефон – с удоволствие ще отговоря на всичките ви въпроси.

Заповядайте при нас за една успешна подготовка ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА!